+31 76 - 5331331

Glasvezel 't Holland in Duiven

Op bedrijventerrein 't Holland in Duiven is het voor bedrijven mogelijk om een aansluiting te realiseren op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, keuze voor de router en contractduur. 't Holland ligt aan de zuidoost kant van Duiven.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om uw bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen te koppelen, creëert u één centrale netwerkinfrastructuur wat vele voordelen biedt. Uw bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er voor een optimale Quality of Service worden gekozen voor een IP-VPN. Daarnaast kunnen uw vestigingen ook aan elkaar worden gekoppeld met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel met eigen firewalls over het internet op te zetten. Tevens is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw applicaties en servers zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein 't Holland

Om op de kosten van Zakelijk Glasvezel te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Hiervoor is het echter wel vereist dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen dient tevens ook aangesteld te worden als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant de eenmalige- en maandelijkse kosten gedeeltelijk doorrekent naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn gewenste diensten afnemen bij IP Visie en wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige deelnemers.