+31 76 - 5331331

Glasvezel Graafstaete in Duiven

Op het bedrijventerrein Graafstaete in Duiven is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Graafstaete

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er nogal wat komt kijken om een nieuwe glasvezelverbinding te realiseren op bedrijventerrein Graafstaete. Zo bestaat het opleveringsproces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Glasvezelverbindingen zijn modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één enkele verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om deze capaciteit uit te breiden naar 10 Gbit/s.