+31 76 - 5331331

Glasvezel Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven

Op het bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die op dit terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op het netwerk. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Bellen over Zakelijk Glasvezel biedt een veilige en betrouwbare manier van telefoneren. Over uw glasvezelverbinding worden zowel data als telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Hierbij heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Bent u in het bezit van een eigen telefooncentrale en wenst u te profiteren van de voordelen van IP? Dan kunt u gebruikmaken van een SIP Trunk. Daarnaast is er de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Levertijd glasvezel op Centerpoort-Nieuwgraaf

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. Dit proces is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen die worden verdeeld over meerdere partijen, die allen betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast zijn er een aantal factoren die de levertijd verder kunnen doen vertragen. Zo dienen er verschillende vergunningen te worden aangevraagd bij de gemeente, maar ook obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, bouwvak en nog vele ander zaken kunnen een vertragende rol spelen bij de oplevering van de glasvezelaansluiting.