+31 76 - 5331331

Glasvezel Centerpoort in Duiven

Op het bedrijventerrein Centerpoort in Duiven ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten tegen standaard tarieven. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen op bedrijventerrein Centerpoort

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal zaken die om de hoek komen kijken. Naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens dient in u in de aanvraag ook op te geven welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. In de aanvraag is het ook mogelijk om eventuele extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan wordt het gemakkelijk om eventuele nevenvestigingen of filialen aan elkaar te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het is mogelijk om op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Het is ook realiseerbaar om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel aangenamer doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.