Glasvezel Duiven

In Duiven zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Duiven beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor vrijwel overal tegen gunstige voorwaarden breedband verbindingen geleverd kunnen worden.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Duiven

In Duiven zijn er diverse bedrijventerreinen. Op vrijwel alle bedrijventerreinen in Duiven zijn er prima mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Een zakelijke glasvezelverbinding is met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL-, VDSL of kabelverbinding.

Roelofshoeve

Op bedrijventerrein Roelofshoeve is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden.

Centerpoort

Op bedrijventerrein Centerpoort is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven aangesloten kunnen worden. In vrijwel alle straten van het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden aansluitingen aangelegd kunnen worden.

Graafstaete

Op bedrijventerrein Graafstaete zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om een aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren.

Overige bedrijvenlocaties in Duiven

Naast de grotere bedrijventerreinen in Duiven zijn er ook op andere bedrijvenlocaties ruim voldoende mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Op Seingraaf, de Nieuweling, 't Holland en InnoFase zijn er ook genoeg mogelijkheden om Zakelijk Glasvezel te leveren.

VoIP telefonie & Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding kan er op een veilige en betrouwbare manier getelefoneerd worden. Over de glasvezelverbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Om via uw glasvezelverbinding te kunnen bellen wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.


De gemeente Duiven maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen