+31 76 - 5331331

Glasvezel Duiven

In Duiven zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Duiven beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor vrijwel overal tegen gunstige voorwaarden breedband verbindingen geleverd kunnen worden.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Duiven die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie & Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding kan er op een veilige en betrouwbare manier getelefoneerd worden. Over de glasvezelverbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Om via uw glasvezelverbinding te kunnen bellen wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Duiven

In Duiven zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw locatie zijn voor het grootste deel afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op een glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Duiven.


De gemeente Duiven maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen