+31 76 - 5331331

Glasvezel Westerhout in Druten

Op het industrieterrein Westerhout in Druten ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten voor een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. U heeft hierbij keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Met een SIP-trunk kunt u uw huidige telefooncentrale inzetten met de voordelen van IP. Daarnaast kan met Hosted Telefonie gebruik worden gemaakt van dezelfde functionaliteiten door een geavanceerde telefooncentrale te huren.

Zakelijk Glasvezel op Westerhout aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten opgeven. Daarnaast dient er ook een keuze gemaakt te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged router wilt inzetten. Heeft u behoefte aan extra (vaste) IPv4 adressen? Dan kan dit ook gewoon worden opgegeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.