+31 76 - 5331331

Glasvezel Klepperheide in Druten

Op het bedrijventerrein Klepperheide in Druten ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel, klaar voor de toekomst

Standaard wordt Zakelijk Glasvezel geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Hiermee beschikt u over een enorm groeipad op de gebieden van diensten maar ook qua capaciteit. De nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar de dag in hoog tempo op. Doordat u met Zakelijk Glasvezel voldoende capaciteit klaar heeft staan bent u klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen. Dit geldt voor de diensten waarvan u nu gebruik maakt, maar zeker ook voor de diensten die u later wenst in te zetten. Hoe snel uw bedrijf ook groeit of hoeveel diensten u ook wenst te gebruiken... met Zakelijk Glasvezel is uw bedrijf voorbereid op de toekomst.

Is de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend voor uw organisatie? Dan kan IP Visie deze capaciteit op aanvraag en tegen meerprijs voor u vertienvoudigen tot wel 10 Gbit/s!

Extra zekerheid voor uw verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is een Redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.