+31 76 - 5331331

Glasvezel Kerkeland in Druten

Op het bedrijventerrein Kerkeland in Druten ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvullende diensten

Bij Zakelijk Glasvezel wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst kunnen er verschillende aanvullende diensten worden geleverd over de verbinding. Dit zijn diensten als VoIP, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet-VPN, SIP-trunk en nóg veel meer. De hoeveelheid diensten die er afgenomen kunnen worden, wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Standaard bedraagt deze capaciteit 1 Gbit/s. U kunt diensten blijven afnemen totdat de capaciteit van de glasvezel-access wordt bereikt.

Levertijd glasvezel op bedrijventerrein Kerkeland

De levertijd voor een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding op bedrijventerrein Kerkeland. Het proces wordt opgedeeld in 20 deelprocessen en kent helaas verschillende vertragende factoren waardoor de levertijd kan oplopen. Denk dan aan zaken als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, obstakels op de route (snel en/of waterwegen), maar ook het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer.