Glasvezel Druten

In Druten zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Druten beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Druten

In Druten zijn drie bedrijventerreinen. Op al deze terreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen kennen een modulaire- en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

Westerhout

Op bedrijventerrein Westerhout ligt een glasvezelnetwerk, dat is gerealiseerd na een succesvol vraagbundelingstraject. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten worden. Dit geldt ook voor bedrijven die op Westerhout-Zuid zijn gevestigd.

Klepperheide

Op bedrijventerrein Klepperheide zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Kerkeland

Bedrijven die op bedrijventerrein Kerkeland gevestigd zijn kunnen eveneens van glasvezel gebruik maken om zo over een razendsnelle en uiterst betrouwbare internetverbinding te beschikken.

Zakelijk Glasvezel delen in Druten

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelverbinding te delen. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere deelnemers. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.