+31 76 - 5331331

Glasvezel Dronten Noord in Dronten

Op het bedrijventerrein Dronten Noord in Dronten ligt een glasvezel netwerk van KPN. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel aan alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn tegen standaardtarieven. De eenmalige- en maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunnen naar eigen inzicht verschillende diensten en services worden gestapeld. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor er de mogelijkheid is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan is er de mogelijkheid om deze capaciteit uit te breiden naar maximaal 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel tarieven op Dronten Noord

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Dronten Noord gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven worden grotendeels bepaald door de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan vallen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uit. Bekijk aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck de actuele tarieven en alle mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie.