+31 76 - 5331331

Glasvezel Business Zone Delta in Dronten

Op het bedrijventerrein Business Zone Delta in Dronten ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk diverse factoren zoals onder andere de gewenste bandbreedte voor internet, aantal VoIP kanalen, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op Business Zone Delta bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) van u vereist. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Met uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om eenvoudig meerdere bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer bedrijfsvestigingen te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op meerdere manieren worden gerealiseerd. Zo kan er voor een optimale Quality of Service bijvoorbeeld worden gekozen voor een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om bedrijfsvestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Tevens is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo stukken aangenamer omdat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw patchkast of serverapparatuur.