Glasvezel Dronten

In Dronten zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Dronten beschikt over een uitstekende infrastructuur als het gaat om breedband verbindingen. Hierdoor hebben bedrijven bijna overal in Dronten de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle internet aansluiting.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Dronten

Dronten beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. De centrale aan De Helling in het centrum van Dronten is het middelpunt van de glasvezel infrastructuur. Van hier vertrekken diverse glasvezel kabels naar de woonwijken en bedrijven locaties. Daarnaast zijn er ook al een groot aantal wijken door Reggefiber voorzien van een glasvezelnetwerk en zijn voor een aantal wijken de voorbereidingen volop in gang. Bedrijven hebben hierdoor vrijwel overal de mogelijkheid om gebruik te maken van uitstekende breedbandvoorzieningen.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerreinen in Dronten

Dronten beschikt over slechts enkele bedrijventerreinen. Op deze bedrijventerreinen zijn er echter wel uitstekende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Met een capaciteit van 1 Gbit/s biedt Zakelijk Glasvezel een enorm groeipad voor uw organisatie, niet alleen voor nu... maar ook in de toekomst.

Business Zone Delta

Bedrijventerrein Business Zone Delta beschikt over een oppervlakte van 98 hectare. Op Business Zone Delta is een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Poort van Dronten

Direct naast Business Zone Delta ligt het nieuwste bedrijventerrein van Dronten: Poort van Dronten. Het terrein beschikt over een oppervlakte van 30 hectare en kent een goede bereikbaarheid. Daarnaast beschikt bedrijventerrein Poort van Dronten ook over een eigen glasvezelnetwerk, waarop alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten kunnen worden.

De Noord

Op bedrijventerrein De Noord is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden te beschikken over een razendsnelle internetaansluiting.

Glasvezel in Dronten bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. De aanvullende diensten die u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter dient ook in de aanvraag opgegeven te worden. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook in de aanvraag aangeven. Wilt u een zakelijke glasvezelverbinding realiseren op uw bedrijfslocatie in Dronten? Neem dan contact op met een van onze consultants.