Glasvezel Dronten

In Dronten zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Dronten beschikt over een uitstekende infrastructuur als het gaat om breedband verbindingen. Hierdoor hebben bedrijven bijna overal in Dronten de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle internet aansluiting.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Dronten

Dronten beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. De centrale aan De Helling in het centrum van Dronten is het middelpunt van de glasvezel infrastructuur. Van hier vertrekken diverse glasvezel kabels naar de woonwijken en bedrijven locaties. Daarnaast zijn er ook al een groot aantal wijken door Reggefiber voorzien van een glasvezelnetwerk en zijn voor een aantal wijken de voorbereidingen volop in gang. Bedrijven hebben hierdoor vrijwel overal de mogelijkheid om gebruik te maken van uitstekende breedbandvoorzieningen.

Bedrijventerreinen in Dronten

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Dronten, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Business Zone Delta
  • Poort van Dronten
  • De Noord

Glasvezel in Dronten bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist. De aanvullende diensten die u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed glasvezelrouter dient ook in de aanvraag opgegeven te worden. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook in de aanvraag aangeven.