+31 76 - 5331331

Glasvezel Dronten

In Dronten zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Dronten beschikt over een uitstekende infrastructuur als het gaat om breedband verbindingen. De KPN centrale aan De Helling is het middelpunt van deze infrastructuur. Van hier vertrekken diverse glasvezel kabels neer de woonwijken en bedrijven locaties. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Dronten die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Het afnemen van Zakelijk Glasvezel zonder Zakelijk Internet is helaas niet mogelijk. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Hierbij kan er gedacht worden aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP telefonie, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er maximaal kunnen worden afgenomen. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U kunt diensten blijven stapelen zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Glasvezel in Dronten bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. De aanvullende diensten die u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter dient ook in de aanvraag opgegeven te worden. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook in de aanvraag aangeven. Wilt u een zakelijke glasvezelverbinding realiseren op uw bedrijfslocatie in Dronten? Neem dan contact op met een van onze consultants.