+31 76 - 5331331

Glasvezel Opslach in Dronrijp

Op het bedrijventerrein Opslach in Dronrijp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uploadsnelheid van Zakelijk Glasvezel

Zakelijke glasvezelverbindingen zijn symmetrisch. Hiermee wordt bedoeld dat de uploadsnelheid van de glasvezelverbinding altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Dit in tegenstelling tot ADSL of VDSL-verbindingen waarbij de downloadsnelheid vele malen hoger ligt dan de uploadsnelheid. Daarnaast biedt de uploadsnelheid van een glasvezelverbinding veel voordelen met zich mee, voornamelijk voor bedrijven die actief zijn in de Cloud.

Controleer uw glasvezeltarieven in Opslach

Zakelijk Glasvezel in Opslach kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de aansluitkosten lager zijn. Aan de hand van onze unieke postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Opslach.