+31 76 - 5331331

Glasvezel Dronrijp West in Dronrijp

Op het bedrijventerrein Dronrijp-West in Dronrijp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan ervoor worden gekozen om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP-telefonie? Dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteiten huren.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Dronrijp-West

Zakelijk Glasvezel kent voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Dronrijp-West veel komt kijken. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...