Glasvezel Dronrijp

In Dronrijp zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting in Dronryp (Friesland) zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Dronrijp die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Dronrijp-West, Frico en Opslach.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor kunnen er meerdere diensten over dezelfde verbinding geleverd worden. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar 10 Gbps.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Dronrijp

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Dronrijp zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Dronrijp kunt u een Postcodecheck uitvoeren.


Dronrijp maakt onderdeel uit van de gemeente Waadhoeke