Glasvezel Drimmelen

In Drimmelen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Het is mogelijk om op dit groeipad verschillende aanvullende diensten of services te stapelen. De modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen maakt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie deze capaciteit tegen een meerprijs verhogen naar 10 Gbit/s.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Drimmelen

De levertijd van een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding in Drimmelen een hoop komt kijken. Het opleveringsproces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende factoren die de oplevering kunenn doen vertragen. U kunt hierbij denken aan factoren als de bouwvak, obstakels op de route (snel-/waterwegen), vorst, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...