+31 76 - 5331331

Glasvezel Driehuis

In Driehuis zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Driehuis beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Driehuis

Er zijn voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen waaruit u een selectie kunt maken. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Als u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is er de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven hierbij geldig.

Zakelijk Glasvezel tarieven in Driehuis

In Driehuis zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Driehuis.