+31 76 - 5331331

Glasvezel Groendijck in Driebruggen

Op het bedrijventerrein Groendijck in Driebruggen is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, contractduur en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Groendijck

Wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Het is hiervoor echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechstreeks af te nemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan kunt u de functionaliteiten van een telefooncentrale huren met Hosted Telefonie.