+31 76 - 5331331

Glasvezel Esdoornstraat in Driebruggen

Op het bedrijventerrein Esdoornstraat in Driebruggen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Esdoornstraat aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Esdoornstraat

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelverbinding. Dit omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Esdoornstraat. De oplevering is uitgewerkt in zowat 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.