+31 76 - 5331331

Glasvezel Nijendal in Driebergen-Rijsenburg

Op het bedrijventerrein Nijendal in Driebergen-Rijsenburg is er de mogelijkheid om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel op Nijendal

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. In Nijendal komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. Dit proces bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen met verscheidene levertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Bellen over uw glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw glasvezelverbinding. Data en telefonie worden hierbij gescheiden getransporteerd over dezelfde breedbandverbinding. Bij IP Visie heeft u hiervoor de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP-trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van VoIP. Daarnaast kunnen dezelfde functionaliteiten van een telefooncentrale worden gehuurd tegen een maandelijks bedrag per gebruiker met Hosted Telefonie.