+31 76 - 5331331

Glasvezel Driebergen-Rijsenburg

In Driebergen-Rijsenburg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Driebergen-Rijsenburg beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Driebergen-Rijsenburg

In Driebergen-Rijsenburg zijn er twee bedrijventerreinen. Er zijn op beide terreinen mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Met een zakelijke glasvezelverbinding is uw uploadsnelheid altijd even hoog als uw downloadsnelheid. Hierdoor beschikt u, met een bandbreedte van 1 Gb/s, over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw dienstenpakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt.

Hoenderdaal

Op bedrijventerrein Hoenderdaal is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Nijendal

Op bedrijventerrein Nijendal is er ook de mogelijkheid voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo te beschikken over een toekomstvast groeipad.

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Naast snel internet biedt een zakelijke glasvezelverbinding ook de mogelijkheid om op een veilige- en betrouwbare manier uw telefoonverkeer af te handelen. Over dezelfde verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Om bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding mogelijk te maken wordt er gebruik gemaakt van de dienst Voice over IP (VoIP). Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie op het IP-netwerk aan te sluiten met behulp van een SIP Trunk. Indien u niet over een eigen telefooncentrale beschikt, dan is er altijd nog de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.