Glasvezel Dreumel

In Dreumel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Dreumel die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de Lageweg.

Zakelijk Glasvezel delen in Dreumel

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten hiervoor wel gevestigd zijn hetzelfde bedrijfspand. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.

Bellen over een glasvezel verbinding?

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding is een betrouwbare en veilige manier om uw telefonie af te handelen via uw glasvezelverbinding. Over een enkele verbinding wordt de data en telefonie gescheiden verstuurd. IP Visie heeft een tweetal VoIP oplossingen (Voice over IP) ter beschikking. Heeft u een telefooncentrale en wenst u gebruik te maken van de voordelen van VoIP telefonie, dan kunt u gebruik maken van SIP Trunk. Heeft u geen telefooncentrale en wenst u toch gebruik te willen maken van een telefooncentrale? Dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteit huren.