Glasvezel Drechterland

In de gemeente Drechterland zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Drechterland die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Hem

Hoogkarspel

Oosterblokker

Schellinkhout

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Venhuizen

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Westwoud

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Wijdenes

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig
Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

De gemeente Drechterland is gelegen in de provincie Noord-Holland. De gemeente telt zo'n 19.390 inwoners en maakt onderdeel uit van de regio West-Friesland. De hoofdplaats van de gemeente is Hoogkarspel, waar tevens het gemeentehuis gevestigd is. De gemeente Drechterland is bereikbaar via de N302 en de N506. Daarnaast is de gemeente bereikbaar doormiddel van een treinverbinding aan de spoorlijn van Enkhuizen - Amsterdam.

Aansluitkosten Zakelijk glasvezel in de gemeente Drechterland

Bij het realiseren van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijf in de gemeente Drechterland, dan krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten zijn grotendeels afhankelijk van de afstand van uw bedrijfspand tot aan de dichtstbijzijnde glasvezel infrastructuur. Hoe kleiner deze afstand is, hoe lager deze kosten voor u zullen uitvallen. De maandelijkse abonnementskosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, aantal externe IP-adressen, keuze voor de router en contractuur. Doormiddel van de postcodecheck kunt u snel overzicht krijgen van de actuele glasvezeltarieven voor uw bedrijfslocatie. IP Visie levert glasvezel in héél Nederland en dus ook aan bedrijven in de gemeente Drechterland.

Postcodes binnen de gemeente Drechterland: 1606-1611, 1616, 1617, 1696, 1697