+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hemmen in Drachten

Op bedrijvencentrum de Hemmen in Drachten ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het bedrijvencentrum zijn gevestigd kunnen gemakkelijk en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent een aantal interessante voordelen voor bedrijven. Zo is het mogelijk om met Zakelijk Glasvezel ontzettend hoge internetsnelheden van wel 1.000 Mbit/s en hoger te behalen. Daarbij is niet alleen uw downloadsnelheid hoog, uw uploadsnelheid is bij Zakelijk Glasvezel altijd gelijk aan de downloadsnelheid. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor u meerdere diensten kunt afnemen over uw glasvezelverbinding. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Zakelijk Glasvezel op de Hennen aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Daarnaast zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft, dan kunt u deze ook aanvragen. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.