+31 76 - 5331331

Glasvezel De Haven in Drachten

Op bedrijventerrein de Haven in Drachten ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen hierop worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerrein de Haven

Bedrijventerrein De Haven is enkele jaren geleden behoorlijk gemoderniseerd. Met de revitalisatie is ook direct een glasvezel netwerk aangelegd door KPN. Alle bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein kunnen eenvoudig een glasvezel aansluiting realiseren, omdat het netwerk in alle straten is aangelegd. In de meeste gevallen hoeven slechts enkele meters nog gegraven te worden naar de panden.

Algemene informatie over bedrijventerrein De Haven vindt u op de website van de gemeente Smallingerland

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Het is mogelijk om dit enorme groeipad te vullen met verschillende aanvullende diensten. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is het mogelijk om op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uit te breiden naar 10 Gbit/s.

Redundante glasvezelverbinding op de Haven

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan biedt een redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten van redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.