+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvencentrum A7 in Drachten

Op het Bedrijvencentrum A7 in Drachten ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven aangesloten te worden op dit netwerk. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Bedrijvencentrum A7

Voor iedere bedrijfslocatie op Bedrijvencentrum A7 gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven die gelden voor uw locatie zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw pand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Zakelijk Glasvezel levertijd op Bedrijvencentrum A7

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op Bedrijvencentrum A7 komt een hoop kijken. Zo is het opleveringsproces uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen) en meer...