Glasvezel Azeven in Drachten

Op het bedrijventerrein Azeven in Drachten ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Glasvezelverbinding in Azeven aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wilt. Er wordt u ook gevraagd naar uw wensen voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Azeven

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezel access. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in Azeven een hoop komt kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verschillende levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Azeven

Zakelijk Glasvezel in Azeven kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. De aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Azeven is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Altijd internet, altijd online

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is redundantie de uitkomst. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.

Doe de Glasvezel postcodecheck