+31 76 - 5331331

Glasvezel Azeven in Drachten

Op het bedrijventerrein Azeven in Drachten ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het bedrijvenpark hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen standaard tarieven op dit netwerk te worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Dit geldt ook voor bedrijven die gevestigd zijn op Azeven-Zuid en op Azeven-Noord

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijvenpark Azeven

Zakelijk Glasvezel pp bedrijvenpark Azeven kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. De aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven op bedrijvenpark Azeven is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Altijd internet, altijd online

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is redundantie de uitkomst. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.