+31 76 - 5331331

Glasvezel De Vliert in Dorst

Op bedrijventerrein de Vliert in Dorst is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard voorzien van een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan naar eigen wens worden gevuld met verschillende diensten en services, die helpen in de ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw waardoor u meerdere diensten kunt afnemen over dezelfde verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit voor u verhogen tot maximaal 10 Gbit/s.

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein de Vliert

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Vliert zijn uniek per bedrijfslocatie. De geldende tarieven voor uw locatie worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het glasvezelnetwerk. Hoe kleiner deze afstand bedraagt, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor u zullen uitvallen. Om inzicht te krijgen in de actuele glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie en alle glasvezelmogelijkheden, dan kunt u een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.