+31 76 - 5331331

Glasvezel Dorst

In Dorst zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting in Dorst (Noord-Brabant) zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Dorst die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u uw vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan wordt er één centrale netwerkinfrastructuur gecreëerd die vele voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service worden gekozen voor een IP-VPN. Uw vestigingen kunnen ook aan elkaar worden gekoppeld met behulp van een Ethernet VPN, of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw applicaties en servers zich bevinden. Doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw patchkast in het datacenter worden werkzaamheden in de Cloud vele malen aangenamer.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Dorst

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Dorst zijn uniek per bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw locatie zijn voor het grootste deel afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Indien uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden die gelden voor uw bedrijfslocatie, dan kunt u hiervoor een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.

VDSL

KPN heeft onlangs in Dorst de mogelijkheden voor VDSL verbindingen behoorlijk verbeterd. Door de inzet van nieuwe technieken kunnen bedrijven profiteren van hogere snelheden voor hun internet verbinding. Door gebruik te maken van vectoring en pair-bonding technieken kunnen er snelheden worden bereikt tot 100 Mbit/s. Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle internet verbinding tegen relatief lage kosten.