+31 76 - 5331331

Glasvezel Dorst

In Dorst zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Dorst beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Dorst die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u uw vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan wordt er één centrale netwerkinfrastructuur gecreëerd die vele voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service worden gekozen voor een IP-VPN. Uw vestigingen kunnen ook aan elkaar worden gekoppeld met behulp van een Ethernet VPN, of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw applicaties en servers zich bevinden. Doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw patchkast in het datacenter worden werkzaamheden in de Cloud vele malen aangenamer.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Dorst

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. U heeft de mogelijkheid om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Als u een contract afsluit met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract doet tekenen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn vastgelegd in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.

VDSL

KPN heeft onlangs in Dorst de mogelijkheden voor VDSL verbindingen behoorlijk verbeterd. Door de inzet van nieuwe technieken kunnen bedrijven profiteren van hogere snelheden voor hun internet verbinding. Door gebruik te maken van vectoring en pair-bonding technieken kunnen er snelheden worden bereikt tot 100 Mbit/s. Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle internet verbinding tegen relatief lage kosten.