Glasvezel Dorst

In Dorst zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Dorst beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

de Vliert

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Dorst die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Vliert.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Dorst

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. U heeft de mogelijkheid om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Als u een contract afsluit met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar.

VDSL

KPN heeft onlangs in Dorst de mogelijkheden voor VDSL verbindingen behoorlijk verbeterd. Door de inzet van nieuwe technieken kunnen bedrijven profiteren van hogere snelheden voor hun internet verbinding. Door gebruik te maken van vectoring en pair-bonding technieken kunnen er snelheden worden bereikt tot 100 Mbit/s. Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle internet verbinding tegen relatief lage kosten.