+31 76 - 5331331

Glasvezel Wilhelminahaven in Dordrecht

Op het bedrijventerrein Wilhelminahaven in Dordrecht is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Er is mogelijk om op glasvezel ontzettend hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Levertijd Zakelijk Glasvezel op Wilhelminahaven

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. In Wilhelminahaven komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.