+31 76 - 5331331

Glasvezel Weeskinderendijk in Dordrecht

Op het bedrijventerrein Weeskinderendijk in Dordrecht is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een zakelijk glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur en kunnen berekend worden aan de hand van een postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding op Weeskinderendijk

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van zeer hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

Aanvullende diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.