+31 76 - 5331331

Glasvezel De Staart in Dordrecht

Op industriegebied De Staart in Dordrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding

Een glasvezelverbinding delen is mogelijk. Door een glasvezelverbinding te delen met andere partijen kan er worden bespaard op de kosten voor een glasvezel aansluiting. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het belangrijk dat alle partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen moet worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Hierbij is het gebruikelijk dat de hoofdcontractant de eenmalige en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn gewenste diensten afnemen bij IP Visie, waarbij iedere partij individueel wordt gefactureerd. Om privacy te kunnen garanderen staan alle diensten los van elkaar en zijn deze afgeschermd voor de overige deelnemers.

Controleer uw glasvezeltarieven in de Staart

In de Staart geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. De tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in de Staart is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren.