+31 76 - 5331331

Glasvezel Merwedehaven in Dordrecht

Op de bedrijventerreinen 1e, 2e en 3e Merwedehaven in Dordrecht is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een zakelijke glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Merwedehaven

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Er zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Merwedehaven

Zakelijk Glasvezel kent voor iedere bedrijfslocatie op Merwedehaven zijn eigen unieke tarieven. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan een glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie op Merwedehaven.