+31 76 - 5331331

Glasvezel Louter Bloemen in Dordrecht

Op het bedrijventerrein Louter Bloemen in Dordrecht is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

  • Toekomstvast
  • Modulair en schaalbaar
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9%

Zakelijk glasvezeltarieven op Louter Bloemen

Op het bedrijventerrein Louter Bloemen zijn de glasvezeltarieven gekoppeld met de locatie van uw pand. De geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Voor de eenmalige kosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Controleer de mogelijkheden en actuele tarieven van Louter Bloemen in onze glasvezel postcodecheck.