Glasvezel Krabbepolder in Dordrecht

Op het bedrijventerrein Krabbepolder in Dordrecht ligt een fijnmazig zakelijk glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, aantal externe IP-adressen, keuze voor de router en contractduur.

Controleer glasvezeltarieven in Krabbepolder

In elke locatie in Krabbepolder gelden unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige kosten zullen uitvallen. Om uitsluitsel te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Krabbepolder, dient u een postcodecheck uit te voeren.

Glasvezelverbinding delen in Krabbepolder

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige partijen. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.

Doe de Glasvezel postcodecheck