+31 76 - 5331331

Glasvezel Krabbepolder in Dordrecht

Op het bedrijventerrein Krabbepolder in Dordrecht ligt een fijnmazig zakelijk glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen gemakkelijk en tegen standaardtarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, aantal externe IP-adressen, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer glasvezeltarieven op bedrijventerrein Krabbepolder

Voor elke locatie op bedrijventerrein Krabbepolder gelden unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige kosten zullen uitvallen. Om uitsluitsel te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Krabbepolder, dient u een postcodecheck uit te voeren.

Glasvezelverbinding delen op Krabbepolder

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige partijen. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij iedere partij individueel gefactureerd wordt. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.