+31 76 - 5331331

Glasvezel Julianahaven in Dordrecht

Op het bedrijventerrein Julianahaven in Dordrecht is het mogelijk voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Julianahaven

Voor elke locatie in Julianahaven gelden unieke glasvezeltarieven. De glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager zijn. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Julianahaven? Doe een postcodecheck voor uitsluitsel.

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van een zakelijke glasvezelaansluiting bedraagt standaard 1 Gbit/s. Aan de hand van dit groeipad heeft u de mogelijkheid om verschillende diensten te stapelen. Doordat Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar is van opbouw, maakt dat het mogelijk dat er meerdere diensten kunnen worden afgenomen over dezelfde breedbandverbinding. Is de vraag naar capaciteit hoger dan 1 Gbit/s, dan is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs de capaciteit te verhogen tot wel 10 Gbit/s!