+31 76 - 5331331

Glasvezel Drechtsteden in Dordrecht

Op het bedrijvencentrum Drechtsteden in Dordrecht ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van dit bedrijvencentrum zijn gelegen kunnen tegen standaardtarieven op dit netwerk worden aangesloten. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer af te laten handelen via uw glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde verbinding. IP Visie biedt een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen ter beschikking. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale in te zetten met een SIP Trunk om te profiteren van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan is er de mogelijkheid om met Hosted Telefonie deze functionaliteit te huren.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Drechtsteden

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder dient er in de aanvraag te worden opgegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden aangegeven in de aanvraag. Om de aanvraagprocedure voor Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.