+31 76 - 5331331

Glasvezel Dordtse Kil I, II en III in Dordrecht

Op het bedrijventerrein Dordtse Kil in Dordrecht ligt een uitgebreid glasvezel netwerk, dat zich uitstrekt over het hele terrein. Alle bedrijven die in de straten van het bedrijventerrein gevestigd zijn kunnen tegen standaardkosten worden aangesloten op dit glasvezel netwerk. De maandelijkse abonnementskosten van een glasvezel aansluiting zijn onder meer afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, aantal IP adressen, keuze voor de router en contractduur. Dit geldt voor zowel Dordtse Kil I, II, III als IV.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven op Dordtse Kil

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Dordtse Kil zijn gebonden aan de locatie van uw bedrijfspand. De afstand vanaf uw bedrijfspand tot het glasvezelnetwerk speelt een bepalende rol voor de tarieven van Zakelijk Glasvezel die gelden op uw bedrijfslocatie. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan vallen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uit. Bekijk alle mogelijkheden en actuele tarieven aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck.

Levertijd van glasvezel op bedrijventerrein Dordtse Kil

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Dordtse Kil. Zo bestaat het opleveringsproces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de levertijd verder kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel- / waterwegen) en meer...

Dordtse Kil