+31 76 - 5331331

Glasvezel Amstelwijck-West in Dordrecht

Op het bedrijventerrein Amstelwijck-West in Dordrecht ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten van dit bedrijventerrein liggen kunnen worden aangesloten op dit glasvezelnetwerk tegen standaardtarieven. De kosten voor de aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Amstelwijck-West bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. Zo dient er in de aanvraag te worden opgegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Zakelijk Glasvezel kan aangevraagd worden bij een van onze consultants.

Redundante glasvezelverbinding op Amstelwijck-West

Wanneer internet voor organisaties van het grootste belang is, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding. Door het kiezen voor redundantie van uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Het is mogelijk om redundantie op verschillende manieren toe te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografisch gescheiden netwerk van verschillende providers. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante varianten aansluiten bij uw bedrijfssituatie.