+31 76 - 5331331

Glasvezel Dordrecht

Overal in Dordrecht kunnen bedrijven worden aangesloten op het glasvezel netwerk. Dordrecht beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Vlietstraat in het centrum. Dit zorgt er voor dat ondernemers vrijwel overal tegen gunstige voorwaarden een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

De maandelijkse abonnementskosten van een glasvezel aansluiting zijn onder meer afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, aantal IP adressen, keuze voor de router en contractduur.

Diensten over glasvezel

Zakelijk Glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezelaansluitingen modulair van opbouw en schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Ook zaken als videoconferencing, backup op afstand en het gebruik maken van software- of telefoniediensten die bij een leverancier in een datacenter draaien worden hierdoor mogelijk.

Voordelen glasvezel Dordrecht

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een toekomstvast groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %

Glasvezeltarieven in Dordrecht

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.

Glasvezelmogelijkheden in Dordrecht

Het gebruik van glasvezel bevordert het makkelijk zakendoen, vanwege de stabiliteit en betrouwbaarheid van het netwerk. Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access. Denk bijvoorbeeld aan Zakelijk Internet, VoIP en Pinnen over IP. Bovendien is glasvezel met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge uptime bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid. Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan bedrijven gebruikmaken. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.

Glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezelaansluitingen modulair van opbouw en schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Ook zaken als video-conferencing, back-up op afstand en het gebruik van software- of telefoniediensten die draaien in een datacenter van een leverancier zijn hierdoor mogelijk.

Aansluitkosten glasvezel in Dordrecht

De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en de contractduur.