+31 76 - 5331331

Glasvezel Doorn

In Doorn zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Doorn die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Doorn

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Sluit u een contract af met een doorlooptijd langer dan 1 jaar, dan kunt u profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is afgelopen, dan heeft u de mogelijkheid om het contract te verlengen voor weer een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract doet ondertekenen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.

Deel uw glasvezelverbinding in Doorn

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Het is gebruikelijk (indien gewenst) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel access doorrekent naar de andere partijen. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.