+31 76 - 5331331

Glasvezel Dongeradeel

In de gemeente Dongeradeel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De kosten van een aansluiting worden bepaald door een aantal factoren zoals de locatie van het pand ten opzichte van de dichtstbijzijnde infrastructuur, contractduur en gewenste snelheid van internet.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Dongeradeel die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Anjum

Dokkum

Holwerd

Metslawier

Ternaard

Oosternijkerk

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Een van de belangrijkste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.