+31 76 - 5331331

Glasvezel Oosterloo in Domburg

Op het bedrijventerrein Oosterloo in Domburg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur en kunnen worden opgevraagd aan de hand van een postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Oosterloo

Het is mogelijk om Zakelijk Glasvezel te delen. Door een glasvezelverbinding met andere partijen te delen die zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand kan er worden bespaard op de gemoeide kosten. Een van de partijen zal aangesteld worden als hoofdcontractant en draagt de verantwoordelijkheid voor de glasvezelverbinding en betaald hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat deze kosten gedeeltelijk worden doorgerekend naar de overige deelnemers door de hoofdcontractant. De aanvullende diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op bedijventerrein Oosterloo

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Oosterloo komt er een hoop kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Het opleveringsproces bestaat uit circa 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de oplevering kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan zaken als obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, maar ook zaken als bouwvak, vorst en meer.