+31 76 - 5331331

Glasvezel Domburg

In Domburg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Domburg beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven op individuele basis kunnen worden aangesloten. Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven die gevestigd zijn op bedrijventerrein Oosterloo.

Doe de Glasvezel postcodecheck

 

Meer informatie over glasvezel in Domburg

Onlangs zijn enkele recreatiebedrijven aangesloten op glasvezel in het buitengebied van Domburg, waardoor de mogelijkheden voor bedrijven in de buurt aantrekkelijker zijn geworden.

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Het is mogelijk om dit te gebruiken voor verschillende diensten die ondersteuning bieden bij het uitvoeren van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor er meerdere diensten kunnen worden afgenomen over slechts één enkele verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit uit te breiden naar 10 Gbit/s.