Glasvezel Domburg

In Domburg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Domburg beschikt nog niet over een eigen glasvezel ring, maar bedrijven kunnen toch op individuele basis worden aangesloten. .

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Domburg die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de gemeente Veere ligt de stad Domburg. Domburg is gelegen aan de westkust van het eiland Walcheren en telt zo'n kleine 1.500 inwoners. Domburg is naast een stad ook de op twee na oudste badplaats van Nederland. Domburg kent een diversiteit aan Rijksmonumenten, waaronder de Watertoren. Domburg is bereikbaar via de provinciale weg N287.

Badplaats

Domburg is de op twee na oudste badplaats van Nederland. Al sinds 1837 is Domburg al een badplaats, met de eerste lijndiensten per boot met de Stoomvaart Maatschappij Zeeland. De badplaats van Domburg is op deze manier steeds verder uitgebreid. Tegenwoordig heeft Domburg een kilometers lang strand en zijn er op het strand diverse recreatiemogelijkheden voor toeristen, waaronder een duik wagen in de Noordzee. Tevens ligt vrijwel direct naast het strand het vakantiepark Vakanties Hof Domburg van Roompot. Hierdoor zijn er in Domburg het gehele jaar door toeristen van heel Nederland te verwelkomen.

Meer informatie over glasvezel in Domburg

Onlangs zijn enkele recreatiebedrijven aangesloten op glasvezel in het buitengebied van Domburg, waardoor de mogelijkheden voor bedrijven in de buurt aantrekkelijker zijn geworden. De eenmalige kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Postcode Domburg

4357