+31 76 - 5331331

Glasvezel Zuiderschans in Dokkum

Op bedrijventerrein Zuiderschans in Dokkum ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die op dit terrein gevestigd zijn kunnen tegen standaardtarieven op dit netwerk worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan Zakelijk Glasvezel zijn vele voordelen verbonden. Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om internetsnelheden te behalen van wel 1.000 Mbit/s of hoger. Glasvezelverbindingen symmetrisch van aard, wat betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Daarnaast beschikt Zakelijk Glasvezel over een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om meerdere diensten af te nemen over slechts één verbinding. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Zuiderschans

Voor ieder bedrijfspand op bedrijventerrein Zuiderschans gelden unieke glasvezeltarieven. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel die gelden voor uw bedrijfslocatie zijn onder andere afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer het gemakkelijker is om uw bedrijfspand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.