+31 76 - 5331331

Glasvezel Hogedijken in Dokkum

Op het bedrijventerrein Hogedijken in Dokkum ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van dit terrein zijn gevestigd kunnen worden aangesloten tegen standaard tarieven. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijventerrein Hogedijken

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Hogedijken zijn gebonden aan de locatie van uw bedrijfspand. Deze glasvezeltarieven zijn afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Voer een Postcodecheck uit om snel en eenvoudig inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Hogedijken

De levertijd voor een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Hogedijken komt er een hoop kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. Zo is dit proces opgedeeld in zo'n 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Dit zijn factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...