Glasvezel De Veiling in Dokkum

Op bedrijventerrein De Veiling in Dokkum ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven op dit terrein kunnen worden aangesloten tegen standaard tarieven. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in De Veiling

In De Veiling zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van onze unieke postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in De Veiling.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.

Voordelen van een glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Met Zakelijk Glasvezel bent u zeker van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Controleer uw glasvezeltarieven in De Veiling

In De Veiling zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van De Veiling in onze postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck