+31 76 - 5331331

Glasvezel De Veiling in Dokkum

Op bedrijventerrein De Veiling in Dokkum ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven op dit terrein kunnen worden aangesloten tegen standaard tarieven. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om eenvoudig bedrijfsvestigingen te koppelen. Door het koppelen van vestigingen creëert u één centrale infrastructuur, wat vele voordelen met zich mee brengt. Bedrijfsvestigingen koppelen doormiddel van Zakelijk glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er een IP-VPN worden gebruikt voor een optimale Quality of Service. Daarnaast kan ook doormiddel van een Ethernet-VPN of een IPSEC-tunnel met eigen firewalls over het internet vestigingen eenvoudig worden gekoppeld. Naast het koppelen van bedrijfspanden is het ook mogelijk om een directe verbinding te realiseren naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Zo wordt werken in de Cloud een stuk leuker, omdat er doormiddel van een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in De Veiling

In De Veiling zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van onze unieke postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in De Veiling.