Glasvezel Betterwird in Dokkum

Op het bedrijventerrein Betterwird in Dokkum ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De aansluitkosten zijn voor alle bedrijven identiek. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Zakelijk Glasvezel tarieven in Betterwird

Op elke locatie in Betterwird gelden unieke glasvezeltarieven. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Betterwird aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Aanvullende diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.

Doe de Glasvezel postcodecheck