+31 76 - 5331331

Glasvezel Verheulsweide in Doetinchem

Op het bedrijventerrein Verheulsweide in Doetinchem is in 2009 een glasvezel netwerk aangelegd. Gevestigde bedrijven in de straten van dit bedrijventerrein kunnen eenvoudig op dit netwerk worden aangesloten. De maandelijkse abonnementskosten zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Verheulsweide aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. In de aanvraag dient u op te geven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged routervariant. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw bedrijfslocatie? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Verheulsweide

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Verheulsweide gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven die gelden voor uw locatie worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Controleer alle mogelijkheden en actuele tarieven aan de hand van onze unieke Postcodecheck.