+31 76 - 5331331

Glasvezel Stationsgebied in Doetinchem

In de omgeving van het Station in Doetinchem ligt een glasvezel netwerk van KPN. Het is voor bedrijven die in deze omgeving gevestigd zijn mogelijk om tegen standaardtarieven op dit netwerk te worden aangesloten. De eenmalige en maandelijkse kosten voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard een capaciteit van 1 Gbit/s geleverd. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor u de mogelijkheid heeft om meerdere diensten over dezelfde verbinding af te nemen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit te verhogen naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel levertijd in het Stationsgebied

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding een hoop komt kijken in de omgeving van het station. Zo bestaat een oplevering ruwweg uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de levertijd verder kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit in de grond en meer...